top of page

HEERLIJK SKIEEN

IN ITALIE

La Bella Vita

LA BELLA VITA ligt op een hoogte van 650 meter. Gedurende de winters kan het lekker koud worden (-15 graden 's nachts is normaal) en ligt er sneeuw bij het huis. LA BELLA VITA prima te bereiken zonder sneeuwkettingen, de wegen naar de verschillende skigebieden krijgen de volle aandacht en daardoor ook prima begaanbaar.

 

Hottub en pizzaoven
Het ultieme genot is 's avonds achter in de tuin de hottub in, genieten van de mooie omgeving bij maanlicht. Het water is dan circa 45 graden, bij heldere nachten en het geruis van de beek op de achtergrond de verhalen van de dag doornemen. Al nippent aan een glaasje echte limoncello ervaar je de rust, 'warmte' en geniet je van de Italiaanse nachten.
 
De originele pizzaoven die wij in 2010 hebben gebouwd kan ook in de winter een prima plek zijn om je eigen pizza's te maken. Heerlijk met een glas wijn met je dierbare om de tafel. Je voelt de warmte van de oven en je ruikt de heerlijke geuren van de eigengemaakte pizza's.

 

Skien

De verschillende skigebieden zijn erg toegangelijke, Fai della Paganella, Andalo en Madonna di Campglio, zijn zowel voor de gevorderde als beginnende skier. Wachttijden bij de lift die kennen we niet in welke periode je ook komt. Op de mooie geprepareerde pistes heb je het gevoel van vrijheid, rust en de beleving hoe het hoort bij skieen. Door de ligging is de kans dat je dit samen doet met een strak blauwe lucht en een zonnetje erg groot.

 

Veel plezier in LA BELLA VITA

 

bottom of page