top of page
La Bella Vita,
in de Italiaanse Dolomieten

Al jaren waren wij opzoek naar een mooi avontuur in het buitenland. Niet wetende dat wij op een dag, medio 2006 op deze plek terecht zouden komen. Lang hebben we er niet over nagedacht en het avontuur kon beginnen. Zoals jullie kunnen zien was het nog niet helemaal klaar. Na een lange verbouwing, konden wij eind 2006 het hele dorp uitnodigen voor een nieuwjaarsborrel en de opening van LaBellaVita.

 

Enorm trots zijn wij op onze verbouwde watermolen die voor zowel een ontspannende als een sportieve zomer- en wintervakantie  plek biedt voor tien personen. La Bella Vita beschikt over vier comfortabele slaapkamers.

 

Ruimte voor tien personen

De woonkamer is ruim 60m2 met een openkeuken en gelegen op de eerste verdieping. Voorzien van alle gemakken die de vakantie compleet maken. Een houtkachel, volledig ingerichte keuken waar de heerlijkste Italiaanse gerechten gemaakt kunnen worden. Gezellig eettafel en een knusse zithoek.

 

De vakantiewoning ligt aan een doodlopende weg dus een en al rust. Een kabbelend beekje waar je zomers de forel (vishengels aanwezig) in ziet zwemmen maakt je ’s ochtends wakker. Winkels en Trattoria zijn te vinden op 2,5 kilometer afstand. Het huis heeft geweldige ligging met fantastisch uitzicht op de ruwe bergtoppen van de Brenta Dolomieten, zie hiervoor in de navigatie directe omgeving.

 

Winter

In de winter kunt je je verheugen op dikke pakken sneeuw en het geweldige skigebied ’Andalo/Paganella’, ligt op slechts 16 kilometer, biedt je skiplezier voor zowel de beginnende als geoefende skier. Als je dit niet voldoende vind dan ga je naar het grote gebied van ’Madona di Campiglio’. Verder zijn er winterwandelingen o.l.v. een gids en prachtige skitochten.

 

Zomer

In de zomer kunt u geweldige wandelingen maken in de ongerepte natuur met even mooie ver gezichten, ver weg van al het toerisme. Fietsroutes in overvloed, start vanaf de woning, er zijn twee mountainbikes aanwezig. In de directe omgeving bevinden zich prachtige bergmeren waarin je prima kunt zwemmen en mogelijkheden om te raften, mountainbiken, hiking en canyoning zijn allemaal in de nabije omgeving.

 

bottom of page